حجت الله ایزدی در گفت و گو با خبرنگار
جهانبین نیوز اظهار کرد: احیای امربه معروف و نهی از منکر یک وظیفه حکومتی است که به اشکال مختلف از سوی سه قوه نظام پیگیری می شود.
وی افزود: قوه مقننه وظیفه قانونگذاری و فراهم کردن شرایط لازم برای اجرای احیای امربه معروف و نهی از منکر را برعهده دارد، قوه مجریه اجرا و عمل به قوانین موضوعه را عهدهدار است و وظیفه برخورد با تخطی کنندگان از قانون برعهده قوه قضائیه است.
ایزدی تصریح کرد: برهمین اساس شایسته است تا با ایجاد بسترهای لازم برای اجرای برنامه های فرهنگی، عمومی و ارزشی این فریضه، هزینههای حکومت اسلامی را در برخورد با متخلفان ازقانون کاهش داد.
استاد دانشگاه امام حسین(ع) با اشاره به راهکارهای فرهنگی احیای امربه معروف و نهی از منکر در جامعه اسلامی، خاطرنشان کرد: اگر نتوان با استفاده از امکانات و نهادهای فرهنگی به شیوه طبیعی این فریضه را در جامعه نهادینه کرد، آنوقت دستگاههای قضایی و قوه قهریه وظیفه سنگینی برای برخورد با تخطیکنندگان پیدا میکنند و آثار و پیامدهای خوبی برای جامعه ندارد.
ایزدی با اشاره به واکنش آیتالله آملی لاریجانی در برابر اظهارات رئیس جمهور مبنی بر اینکه "نمی توان افراد را با زور به بهشت برد" گفت: آیت الله آملی لاریجانی به واسطه عهدهدار بودن ریاست قوه قضائیه باید نسبت به این امور حساس باشند و حساسیتی که ایشان در برابر اظهارات رئیس جمهور نشان دادند به جا بود و این اظهار نظرحساسیت وی را مضاعف کرد.
وی خاطرنشان کرد: امید میرود نهادهای فرهنگی کشور با ایفای درست و شایسته وظایف خود در نهادینه کردن باورهای دینی به ویژه احیای امربه معروف و نهی از منکر به خوبی ایفای وظیفه کنند تا آثار، خسارات و پیامدهای ناگوار قانونشکنیها در جامعه رنگ ببازد و هزینهها سنگینی بر قوای دیگر تحمیل نشود.
انتهای پیام/خ ز/